Strossle platformDu sidder med kontrollen til mere trafik eller flere kunder!

Hvad er Native Advertising?

Native Advertising er betalte annoncer, der skal indeholde relevant, værdifuldt og ikke forstyrrende indhold, som rammer publikums forventninger. Derved skal annoncen passe til det pågældende medie, hvor indholdet bliver vist. På den måde sikre du, at du kun betaler for læsere og kunder, der er interesserede og nysgerrige efter, hvad du har at tilbyde.

Ved hjælp af Strossle kan du tiltrække og engagere læsere til lige netop dit indhold.

Vil du vide mere? Kontakt os til en uforpligtende samtale

Kontakt os

Sådan vil din annonce se ud!

Widget eks 1

Derfor virker Native Advertising

Native advertising virker, fordi at man som forbruger gerne vil vide, hvornår man bliver påvirket, og i værste fald, manipuleret. Når man bruger Native Advertising, er det kunden der selv finder frem til produktet. I Strossle tror vi på at målrette læsere baseret på hvad, der engagere dem er vejen frem! Siden 2020 har Strossle kørt helt uden cookie synkroniseringen og derved formår vi, at levere en kommerciel besked, der smelter problemfrit ind i det miljø der engagere læsere.

Så simpelt er det!

Du betaler kun for det antal besøgende, som du ønsker på din hjemmeside igennem vores simple model ”pris pr. klik” og det er billigere end du tror.

Du har nu mulighed for at bruge Strossles helt nye automatiske selvbetjening til at opbygge og udvide din målgruppe.

Har du skrevet et godt indlæg du gerne vil dele med omverdenen eller du har du behov for at sælge nogle varer? Så se med her!

Sådan fungerer det

1. Registrer dig i Marketplace

kontrol atrikel

1. Upload et link til din landingpage. Vælg det billede og tekst, som du ønsker i annoncen. (Se Ad Specs her)

2. Definer kontekstuelle mål baseret på, hvad der engagerer din målgruppe. Indstil budgetter og se trafik forøgelsen

Dit indhold markedsføres (og bliver tydeligt markeret) som ”kommercielt indhold” eller sponsoreret”. Læsere ser det billede og den overskrift, som du har valgt til din annonce. Du vælger selv hvor dine annoncer skal vises, sætter et budget og sporer selv fremskridt i trafikken.

Du kan også se denne video med en gennemgang af hvordan du opretter en kampagne i Marketplace.

Men bare rolig vi er her for at hjælpe dig!

Har du nogle spørgsmål, vil du foretage ændringer eller sidder du fast undervejs? Intet problem, vi har kontorer flere steder i Europa, og er klar til at hjælpe dig på dit lokale sprog.

Vil du have en konto?
Opret dig gratis her

Klik her