Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 21.11.2019

Strossle afholder morgenseminar med en række indflydelsesrige talere!
Afsæt din morgen, 8:30 - 11 og bliv klogere på en af de mest essentielle emner under digital annoncering, Content Marketing!

Vi ses på: Vimmelskaftet 41A, København K

 
 

Program for dagen:

8:30 Registrering og Morgenmad

9:00 Velkommen!
Sanne Sønderskov Jensen, direktør for Strossle Denmark

9:15 Ny Content Approach – Det gode interview
Lotte Thor Høgberg, Journalist & Founder, Spib Media

Lotte Thor Hogberg

Med en karriere på over 20 år på henholdsvis DR, TV2 og TV3, som studievært og redaktionssekretær har Lotte indgående kendskab til at skabe indhold. I dag skaber Lotte indhold til live-events eller videoer til folk der skal forklare deres budskaber, og hun er optaget af at skabe indhold igennem interviews og den gode historie. Folk har kun meget kort tid til at fortælle om deres budskab og nyhed i dag, det kan interview og dialog hjælpe med! Oplægget vil løfte sløret for studieværternes teknik samt give eksempler på, hvordan man kan bryde gennem muren med det gode interview når man har et produkt man vil forsøge at sælge.

9:40 Content Distribution – Hvordan får du dit content ud at leve?
Mikkel Kruse, Head of paid distribution, Brand Movers

Brand Movers er et af Danmarks førende content marketing bureauer. Mikkel har erfaring med at lede paid media kampagner for flere større kunder i Europa og resten af verden. Med erfaring fra både mediebureau og PR bureau, har han fået bred erfaring med flere forskellige marketing og kommunikationsdiscipliner. Oplægget vil kigge på tilgangen til native ads. Brand Movers brug af Strossle i kundernes channel mix, og indsigt i den gode case!

10:10 3 Key Trends - Digital advertising 2020
Rickard Lawson, CMO Strossle International

Rickard Lawson

Rickard har med stor succes hjulpet med at lancere flere store virksomheder i Norden – såsom Discovery Channel, Red Bull og Getty Images før han tog del i Strossle og udviklede det Norske marked. Rickard er en efterspurgt taler med indsigtsfuld viden om medievirksomheders fremtid, marketing og teknologiens rolle. Oplægget vil se nærmere på fremtiden for digital annoncering, hvor Rickard vil dele 3 key trends for år 2020.

10:40 Q&A